Η αποστολή της 309 NekoSpine

Εννιά ισχυρές λέξεις μάς εμπνέουν να κάνουμε το εξαιρετικό και συνεχίζουμε: Παρατείνουμε τη ζωή. Αποκαθιστούμε την υγεία. Ανακουφίζουμε τον πόνο.

+ 0
ΠΕΛΑΤΕΣ
+ 0
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ
+ 0
ΥΛΙΚΑ
+ 0
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Σκοπός & όραμα της 309 NekoSpine

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Με πάθος για την επίλυση των ανεκπλήρωτων αναγκών, επαναπροσδιορίζουμε τι είναι εφικτό στην ιατροτεχνολογική περίθαλψη

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ

Αξιοποιούμε τις γνώσεις που αντλούμε από δεδομένα για να επιτύχουμε ουσιαστικές βελτιώσεις στη φροντίδα, προσαρμόζοντας θεραπείες σε πραγματικό χρόνο.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 Η ενσυναίσθηση εμπνέει τις τεχνολογίες μας που προσαρμόζονται έξυπνα στον τρόπο ζωής του ασθενούς και δεν εμποδίζουν τις αγαπημένες καθημερινές του ασχολίες. Εργαζόμαστε για τη δημιουργία προσαρμοστικών τεχνολογιών για να αμβλύνουμε τις ανησυχίες των ασθενών και να θέτουμε τον έλεγχο στα χέρια τους.

ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Αφοσιωμένοι στον άνθρωπο, δημιουργούμε τεχνολογίες που αλλάζουν δύο ζωές ανά δευτερόλεπτο — και αυτό είναι μόνο η αρχή.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος αξιολόγησής των προσπαθειών μας από τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε. Για όλους όσους εξυπηρετούμε. Από τα καλύτερα κλινικά και οικονομικά αποτελέσματα μέχρι και τα οφέλη για την κοινωνία. Μας δίνει κίνητρο να εισάγουμε τεχνολογίες σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές, να καταργούμε τα εμπόδια προς την ισότητα στις κοινότητές μας και να άρουμε σε βάθος τους ασθενείς και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης που εξυπηρετούμε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΖΩΕΣ

Συνδυάζουμε την τεχνολογία, τη βαθιά κατανόηση του ανθρώπινου σώματος και την πρωτοποριακή ιατρική επιστήμη για να δημιουργούμε πραγματικά καινοτόμες λύσεις. Είτε πρόκειται για λιγότερο επεμβατικές χειρουργικές προσπελάσεις για την ελαχιστοποίηση του χρόνου αναισθησίας του ασθενούς, οι δυνατότητές μας να μεταμορφώνουμε ζωές δεν έχουν όρια.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

Πρωτοποριακές λύσεις ιατροτεχνολογικής περίθαλψης για τις πλέον πολύπλοκες και απαιτητικές παθήσεις. Εμπνέοντας ελπίδα και νέες δυνατότητες σε ασθενείς και ιατρούς.
Οι πιο ισχυρές ελπίδες μπορεί να είναι απλές, καθημερινές.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
100%
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
100%
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
100%
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
100%

Η Αποστολή της 309 NekoSpine μας παρακινεί να κάνουμε το εξαιρετικό και συνεχίζουμε...

Να προσπαθούμε χωρίς επιφυλάξεις για την καλύτερη δυνατή αξιοπιστία και ποιότητα στα προϊόντα μας. Να είμαστε το αξεπέραστο πρότυπο σύγκρισης και να αναγνωριζόμαστε ως μια εταιρεία αφοσίωσης, ειλικρίνειας, ακεραιότητας και εξυπηρέτησης.

Να αποκομίζουμε εύλογο κέρδος από τις τρέχουσες δραστηριότητες για να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας, να διατηρούμε την αναπτυξιακή μας πορεία και να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Να αναγνωρίζουμε την προσωπική αξία όλων των εργαζομένων με την παροχή ενός πλαισίου απασχόλησης που προσφέρει προσωπική ικανοποίηση από την επιτελεσθείσα εργασία, ασφάλεια, δυνατότητες εξέλιξης και τρόπους συμμετοχής στην επιτυχία της εταιρείας.

Να υιοθετούμε υπεύθυνη στάση ως εταιρεία.

Η ομάδα μας

Η εκτελεστική ομάδα της 309 NekoSpine μας ωθεί να σχεδιάζουμε το εξαιρετικό και να είμαστε συνεπείς στην ιατροτεχνολογική περίθαλψη. Οι απόψεις και οι νέες ιδέες τους μάς καθοδηγούν στην επίλυση των προκλήσεων στον τομέα της υγείας, όχι μόνο βοηθώντας μας να πρωτοπορήσουμε με νέες θεραπείες, αλλά και διαμορφώνοντας τον ευρύτερο θετικό μας ρόλο στην κοινωνία.

Αλέξανδρος Μαρκόπουλος

Νέλια
Μαρκοπούλου

Αρτέμης
Γουμενιουκ

Υπερήφανοι προμηθευτές της
309 NekoSpine

Προμηθευτές

Πατήστε παρακάτω για να δείτε τους εξειδικευμένους προμηθευτές της 309 NekoSpine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση και ένα μέλος από την εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης μας θα σας απαντήσει άμεσα.

Επικοινωνήστε άμεσα με την 309 NekoSpine

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Scroll to Top